Disneyland Paris Hotels

Disneyland Paris Hotels

In Disney zijn zeer veel hotels te vinden. Hierin is zo ontzettend veel keuze dat het begrijpelijk is dat u niet altijd weet welk hotel u het beste kunt kiezen. Wij zetten de Disneyland Paris hotels heel graag voor u op een rijtje:

Het Disneyland Hotel is het duurste hotel van Disneyland Paris.

Het Disneyland Hotel is de topper van Disney. Proef de magie van Disney! Dit fantastische hotel doet al je dromen uitkomen!
Dit is de poort naar Disney, letterlijk en figuurlijk want het hotel is ook direct de ingang tot het themapark van Disneyland Paris.

Geniet van de magische luxe van het dit fantastische hotel. In dit majestueuze hotel in Victoriaanse stijl op slechts een steenworp afstand van de poorten van het Park vind je de uitmuntende kwaliteit, service en gastvrijheid van Disney. En op sommige dagen krijg je zelfs twee Extra Magische Uren in bepaalde delen van Disneyland Park. Persoonlijk vinden wij dit een van de mooiste hotels van Disney Wereldwijd. Kom en geniet van de luxe van dit prachtige hotel. Boek snel via onze site! Heeft u hulp nodig? App of Chat gerust met ons over de Disneyland Paris Hotels

Koninklijk ontspannen met Disney op zijn allerbest.
Perfect gelegen bij de ingang van het Disneyland Park
De pracht en praal van het Victoriaanse tijdperk

Hotel New York

Dit geweldige hotel ligt vlakbij de ingang van Disneyland Paris. Op loopafstand van alle restaurants en bars van Disney Village. De kamers zijn strak en mooi ingericht. Het grootste pluspunt van hotel New York is naast de ligging ook de ijsbaan die in de winter voor de deur ligt. Super leuk natuurlijk om je beste schaatskunsten in Disney te laten zien.

Verblijf in Stijl in het New York van de Jaren 30 in hotel New York. Dit hotel ligt vlakbij de entree van Disneyland Parijs. De kamers zijn luxe en comfortabel ingericht. In de wintermaanden ligt de ijsbaan van Disneyland voor het hotel.

Een verblijf in dit hotel is een garantie voor een fijn verblijf in Disneyland Paris. De kamers zijn ruim en modern ingericht. Persoonlijk vinden wij dit hotel zeer geschikt voor zakenreizigers en conferenties. Voor een reis naar Disney met kinderen raad ik liever een hotel zoals het Disneyland Hotel zelf of Newport Bay Club aan.

Hotel Newport Bayclub De topper in het Disneyland Assortiment! Wij vinden dit een heel goed hotel maar ook zeer geschikt voor de kinderen. De sfeer bij hotel Newport Bay Club is speels maar toch heel netjes. Alles is ingericht in het Schepen Thema. Dit thema is zeer ver doorgevoerd en je waant je heerlijk op de Titanic. De kamers zijn Netjes en Sfeervol. De loop afstand naar het Disneypark is ongeveer 5 minuutjes. Ook voor de kleine kinderen is deze afstand goed te doen. Mochten de kinderen overdag nog slapen, kun je toch nog even heen en weer naar het hotel.

Hotel Sequoia Lodge

Dit mooie, uit hout opgetrokken hotel is gemaakt van de Sequoia Trees uit het Yosemite Park in USA. Speciaal geimporteerd voor dit prachtige hotel. De blikvanger in de receptie is met stip de open haard. In de wintermaanden kan iedereen hier heel gezellig omheen zitten om de koude te ontvluchten. De kamers van hotel Sequoia Lodge zijn ruim en netjes. Geschikt voor 4 personen. Dit hotel ligt op loopafstand van het entree park.

Hotel Cheyenne

Sla je kamp op middenin het Wilde Westen van hotel Cheyenne.  Waar de drukke saloons en restaurants voor een authentieke pionierssfeer zorgen. Het is slechts 20 minuten lopen, of een paar minuten met de gratis shuttle naar de Parken. En op sommige dagen krijg je zelfs twee Extra Magische Uren in bepaalde delen van Disneyland® Park.
Terwijl wij bezig zijn met de renovatie van Disney’s Hotel Cheyenne (vanaf begin 2016), blijven de hotel diensten beschikbaar zoals gebruikelijk.

Dit hotel spreekt iedereen tot de verbeelding. Hotel Cheyenne vinden wij persoonlijk een topper voor de kinderen 1 van de betere keuzes van de Disneyland Paris Hotels. Alles mag en alles kan. Heerlijk genieten van de fijne kamers. Let op de kamers zijn voorzien van een 2-persoonsbed en een stapelbed. Het hotel heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Hotel Santa Fe

Dit leuke, kindvriendelijke hotel ligt op een kwartiertje lopen van het themapark van Disneyland. Hotel Santa Fe is een druk, gezellig hotel met nette kamers. De prijs-kwaliteit verhouding van dit hotel is super goed. De entreekaarten zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Wij helpen u heel graag bij het zoeken naar een geschikt hotel. Voor iedereen is er weer een andere mogelijkheid. Wij zijn vakantiexperts in Mierlo-Hout en dit is onze speciale Disneyland Paris pagina. Uiteraard kun je altijd even contact met ons opnemen om het beste verblijf voor u na te kijken. Persoonlijk vinden wij dit hotel wel druk maar heel fijn omdat de kinderen lekker hun ding kunnen doen. Een aandachtspuntje is de afstand naar het Themapark. Als de kinderen overdag terug moeten voor een middagdutje dan is het wel even in plannen maar zeker mogelijk.