Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

Nu voordelige boeken via deze Site. Wij zijn een ANVR en SGR reisbureau. Onderdeel van Vakantiexperts Mierlo-Hout dus altijd veilig en vertrouwd.
Wij hebben topservice en zijn altijd bereikbaar. Via de WhatsApp krijgt u altijd de eigenaar van het reisbureau voor uw vragen over Disneyland Parijs.

Ontdek de magie van Disneyland Parijs boek nu

Voordelig naar Disneyland Parijs

  • Ontvang tot 20% korting + gratis ontbijt én diner per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht
  • Kinderen t/m 6 jaar gratis
  • Geldig voor aankomsten van 16 november 2016 t/m 28 maart 2017 in Disneyland Parijs
  • Ook geldig in de kerst- en voorjaarsvakantie
  • 2 nachten/3 dagen, inclusief toegang tot beide Disney® Parken

boeken van deze aanbieding kan via deze link : Boek Disney

Al vanaf 209,- per persoon

Het gehele aanbod van Disneyland Parijs vindt u op onze website. Alleen ontvangt u meer service en zekerheden. Wij zijn een onderdeel van Vakantiexperts Mierlo-Hout en alle reizen op 1 site. Via beide mogelijkheden kunt u voordelig en snel bij ons boeken. Wij zijn altijd bereikbaar via de WhatsApp. U krijgt dan de eigenaar van het reisbureau: Martine Guns-van Winden altijd zelf te “spreken ”

Zo weet u zeker dat u een top verblijf boekt in 1 van de hotels van Disneyland Parijs. Uiteraard hebben wij alle hotels diverse keren zelf bezocht. Zo kunnen wij u altijd een goed advies geven over deze topbestemming.

Martine gaat heel graag naar het Newport Bayclub hotel, daar is de prijs-kwaliteit verhouding gewoon heel goed. Mooie ruime en schone kamers met een goede ligging. De afstand van het hotel naar het Disney Thema Park is natuurlijk behoorlijk belangrijk. Vanuit dit hotel kunt u zeer gemakkelijk lopen naar het park van Disneyland Parijs. Meer informatie kunt u vinden via deze link: Hotel Newport Bayclub Op een goede tweede plaats komt hotel Cheyenne. De sfeer is hier super leuk. De kinderen kunnen naar gewoon veel geluid maken, ze zijn zeker niet alleen! De kamers hebben bijna allemaal een stapelbed. Daarom is het wel belangrijk dat de persoon in het stapelbed ( het hoogste ) niet meer dan 70 kg weegt. Meer informatie kunt u vinden via deze link: hotel Cheyenne

 

disney

Disneyland Parijs

*Boek nu